Bättre tillsammans

Genom samarbete med moderna framåtlutade företag blir vardagen ännu bättre.

Smarta hissar från Kone

Med hjälp av smarta uppkopplade hissar från Kone kan boende enkelt i Brfify-appen se hissarnas status och vid problem övergripande information om ärende, exempelvis om tekniker från Kone är på väg, på plats eller om ärendet är avslutat. Boende kan även få notis vid förändrad hiss-status så slipper de manuellt att titta i appen.

Dessutom kan boende åka hiss via Brfify-appen! Med en enda knapptryckning kommer hissen från och till önskat våningsplan, exempelvis direkt från entréplan till lägenhetens våningsplan.

Läs mer

Förvaltare?

Är du en ekonomisk- och/eller teknisk förvaltare som vill erbjuda Brfify-plattformen till dina kunder? Varmt välkommen att kontakta hej@brfify.se för att höra mer kring Brfifys Partner-program! Samt hur Brfify kan kopplas samman med era system så att exempelvis boende ser avier direkt i appen och ni får ärenden direkt in i ert ärendehanteringssystem.

Samarbeta?

Vill du och din organisation tillsammans med Brfify erbjuda bostadsrättsföreningar och fastighetsägare en enklare och smidigare vardag? Varmt välkommen att kontakta hej@brfify.se för att diskutera samarbete!

Brfify

Enkelt. Modernt. Tryggt.

hej@brfify.se

Tillhandahålls av Aktiebolag Erik Harlefelt
Org. nr: 559389-7241

Samtliga priser är exklusive moms.

Brfify bidrar till en enklare och effektivare vardag för bostadsrättsföreningar och små till medelstora hyresvärdar. När boende trivs, förvaltnings- & styrelsearbetet är smidigt och köpare/hyresgäster får ett gott intryck ökar fastighetens attraktivitet och värde. Välkommen till Brfify!

 

Skaffa Brfify