Support kring Brfify-admin

Inuti admin finns hjälptexter och information på varje sida under rubriken "Tips & info" samt på sidorna "Tips" och "Support & Nyheter" som du hittar längst ner i menyn.

Hur kommer jag åt admin?

Brfify-admin finns på webbadressen admin.brfify.se och kräver inloggning av en redan registerad administratör. Om du saknar åtkomst be någon befintlig administratör att lägga till dig.

Glömt lösenord

Om du som befintlig administratör har glömt ditt lösenord kan själv återställa det genom att få en länk till din e-postadress. På inloggningssidan klicka på "Glömt lösenord?" och följ instruktionerna. Av säkerhetsskäl finns det begränsningar i antal lösenordsåterställningar.

Finns admin som app?

Nej, admin är webbaserat och fungerar väl på datorer, surfplattor och mobiler med moderna webbläsare. Alla användare rekommenderas att använda senaste versionerna av operativsystem och webbläsare.

Brfify

Enkelt. Modernt. Tryggt.

hej@brfify.se

Tillhandahålls av Aktiebolag Erik Harlefelt
Org. nr: 559389-7241

Samtliga priser är exklusive moms.

Brfify bidrar till en enklare och effektivare vardag för bostadsrättsföreningar och små till medelstora hyresvärdar. När boende trivs, förvaltnings- & styrelsearbetet är smidigt och köpare/hyresgäster får ett gott intryck ökar fastighetens attraktivitet och värde. Välkommen till Brfify!

 

Skaffa Brfify