Support kring Brfify-appen

Du kommer snabbt och enkelt igång med appen genom inbjudan du får av din fastighetsägare där all information du behöver finns. Eller, om du redan har en e-postadress registrerad i Brfify, genom att logga in med en engångskod som skickas via e-post.

Kom igång med appen

1. Ladda ner appen
Gå in i Apple App Store eller Google Play Store, sök på "Brfify" och ladda ner appen.

Ladda ned på Google Play


2. Öppna appen & följ instruktionerna

Saknar inbjudan?

Om du saknar inbjudan eller att den inte fungerar vänligen kontakta din fastighetsägare, det är endast de som kan ge dig åtkomst. Det är även de som kan svara på om någon e-postadress är registerad på dig och i så fall vilken. Om du är inloggad i appen kan du själv se kontaktuppgifter under "Min profil" i menyn.

Hur ändrar jag e-postadress?

Du kan i appen enkelt själv ändra eller lägga till din e-postadress genom att i menyn klicka på "Min profil" och sedan på "Kontaktuppgifter". Här kan du även ändra/lägga till ditt mobilnummer.

Ser inte alla funktioner?

Det är din fastighetsägare som väljer vilka av alla Brfifys funktioner som är aktiverade. Vid frågor kontakta din fastighetsägare.

Brfify

Enkelt. Modernt. Tryggt.

hej@brfify.se

Tillhandahålls av Aktiebolag Erik Harlefelt
Org. nr: 559389-7241

Samtliga priser är exklusive moms.

Brfify bidrar till en enklare och effektivare vardag för bostadsrättsföreningar och små till medelstora hyresvärdar. När boende trivs, förvaltnings- & styrelsearbetet är smidigt och köpare/hyresgäster får ett gott intryck ökar fastighetens attraktivitet och värde. Välkommen till Brfify!

 

Skaffa Brfify